آموزش جامع تحلیل تکنیکال از مقدماتی تا پیشرفته رضا گلشاهیان PDF

آموزش جامع تحلیل تکنیکال از مقدماتی تا پیشرفته رضا گلشاهیان PDF

در این صفحه از چارت ایران برای شما چندین نگرش و دیدگاهی که راجع به تحلیل تکنیکال است را در بازارهای فروش مانند بورس که بعد از تحقیق و جست و جو از سرمایه گذاران متفاوت که ممکن است برای شما در سرمایه گذاری هایتان موثر باشد را در زیر دسته بندی کرده ایم:

  •   دیدگاه اول: قیمت های ماضی و گذشته جهت پیش بینی قیمت بازارهای آینده هیچ گونه کارایی ندارد.

یکی از اصلی ترین اشتباهاتی که در این تحلیل وجود دارد این است که سرمایه گذاران به هیچ عنوان نباید با مقایسه ی قیمت های گذشته برای پیش بینی قیمت های آینده استفاده نمایند. این تحلیل برای شما کمک می کند که سطح های مختلف را در نمودار بشناسید و زمانی که نیاز بود واکنش داده و نسبت به آن تصمیم برای نگهداری و یا خرید و فروش آن نماید.

آموزش جامع تحلیل تکنیکال از مقدماتی تا پیشرفته رضا گلشاهیان

 

  • دیدگاه دوم: مراجع آکادمی هیچ گونه اعتقادی بر روی تحلیل تکنیکال ندارند.
مقاله پیشنهادی:  آموزش فارکس ویدئویی 0 تا 100 با رضا خانتاراج

سالیان دور مراکز تحصیلی و دانشگاهی با تحلیل تکنیکال به هیچ عنوان موافق نبودند و بر این باور بودند که با وجود فرضیه های گام تصادفی و بازار کارا این تحلیل هیچگونه اثری نداشته و نتیجه بخش نخواهد بود.

  • دیدگاه سوم: سرمایه گذارهای بزرگ از این تحلیل استفاده نمی کنند.

این باور کاملا غلط و نادرست است که برای سرمایه گذاری های کلان از این تحلیل استفاده نمی شود چون امروزه در صندوق های سرمایه گذاری های بزرگ و کلان تیم های ویژه برای این تحلیل دارای جایگاه ویژه ای قرار گرفته است. و بر همین اساس می توان گفت که ثمربخش بودن سرمایه گذاری ها بر اساس کسب موفقیت های افراد متخصص در آن است.

بررسی سایر دیدگاه ها و نگرش ها در مورد تحلیل تکنیکال به چه شکل است؟

  • دیدگاه چهارم: این تحلیل برای خرید و فروش های نوسان گیر و کوتاه مدت دارای کاربرد زیادی است:

یکی دیگر از نگرش های غلط و اشتباهی که در مورد این تحلیل وجود دارد این است که برخی افراد بر این باور هستند که این تحلیل فقط بر روی فروش های کوتاه مدت تاثیر داشته مثل معامله های روزانه و یا معاملاتی که توسط کامپیوتر به صورت خودکار انجام می شود. در صورتی که این نگرش کاملا اشتباه بوده چون این تحلیل یکی از راحت ترین روش ها برای استفاده از آن جهت سرمایه گذاری های بلند مدت و بسیار کلان است.

 

آموزش جامع تحلیل تکنیکال از مقدماتی تا پیشرفته

 

  • دیدگاه پنجم: تنها معامله گرهای کوچک از این تحلیل استفاده می کنند.

این مطلب که تنها معامله گرهای کوچک و خانگی از تحلیل تکنیکال استفاده می کنند کاملا نادرست و غلط بوده چون در کل دنیا شرکت های بسیار بزرگ برای معامله های خود از این  نمودارها و پیش بینی های این تحلیل استفاده می کنند. از جمله شرکت های تامین سرمایه که می توان به آن ها غول بازار سرمایه نیز گفت از در معامله های خود از این تحلیل استفاده می کند و مورد توجه معامله های پرتکرار که دارای بسامد بالایی است نیز قرار گرفته و از محبوبیت بالایی برخوردار شده است.

مقاله پیشنهادی:  تریدر فارکس چیست؟ تریدر فارکس کیست؟

در ادامه کتاب الکترونیکی آموزش جامع تحلیل تکنیکال از مقدماتی تا پیشرفته رضا گلشاهیان به صورت PDF قرار گرفته است. امیدواریم مورد رضایت شما عزیزان قرار گیرد.

دانلود کتاب با حجم 9 مگابایت

مقالات مرتبط

10 دیدگاه دربارهٔ «آموزش جامع تحلیل تکنیکال از مقدماتی تا پیشرفته رضا گلشاهیان PDF»

  1. سلام
    من پی دی اف رضا گلشاهیان رو دانلود کردم
    توی پسدی اف نوشتن که فیلم آموزشی ببینید
    ازکجا میتونم‌دان کنم؟؟

    1. کیوان ایران پور

      دوست خوبم شما میتونید فیلمهای استاد گلشاهیان را بصورت رایگان ( با اجازه خودشون هست ) از یوتیوب ایشون یا سایت فراچارت دانلود کنید و همچنین در کانال تلگرام ایشون هم عضو بشید و بصورت روزانه با آموزشها و سیگنالهای آموزشی ایشون همراه بشید.کنال تلگرامی ایشون رو با سرچ آموزه های رضا گلشاهیان پیدا کنید

      1. سلام لطفا ادرس کانال اقای گلشاهیان رو‌بذارید.در ضمن درصورت امکان چند ادرس سایت از تحلیل رایگان بهترین تریدر های جهان رو بذارید.منظور سیگنال دهی از بهترین تریدرها به صورت رایگان

  2. کانالهای رضا گلشاهیان در یو تیوب و اینستاگرام و همچنین تلگرام موجود هست برای پیدا کردنشو rzgtraderرا جست و جو کنید

  3. عبداله ایران پور

    سلام علیکم خدا خیرتان بدهد خیلی زحمت کشید . با سپاس وقداردانی از زحمات جوانا ن کرد زبان مهابادی

    مهندس مرحوم عبدالواحد قادر زاده
    مهندس کیوان ایران پور

    1. چ ربطی به کرد زبان بودن داشت الان!!
      ینی الان انقدر. محقق و مدرس ریخته تو نت همشون باید بنویسن از کدوم شهر و قومیتن؟ این تفکرات چیپ جایی تو محیطهای اکادمیک نداره

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا